В Україні з 5 червня – нові послаблення карантину: що дозволять

0
5
В Україні з 5 червня – нові послаблення карантину: що дозволять
В Україні з 5 червня розпочнеться наступний етап послаблення карантину, дозволивши повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти покидати оселю

Про це повідомляє "Українська правда".

Урядовці одностайно внесли зміни до постанови від 20 травня №392.

"Пропонується дозволити з 5 червня 2020 року роботу закладів громадського харчування, зокрема, приймання відвідувачів у приміщеннях за умови дотримання протиепідемічних заходів. Дозволити проводити релігійні заходи н відкритому повітрі за умови контролю релігійною організацією дотримання фізичної дистанції між учасниками не менше, ніж півтора метри, та в приміщенні – за умови перебування не більше, ніж 1 особи на 5 кв м площі будівлі", – заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні