На Центральному ринку в Луцьку продовжується демонтаж. ФОТО. ВІДЕО

0
6
На Центральному ринку в Луцьку продовжується демонтаж. ФОТО. ВІДЕО
На 16-ти торгівельних об’єктах, що розташовані з правого боку Центрального ринку у Луцьку по вулиці Замковій, інспектори муніципальної варти наклеїли повідомлення про демонтаж.

Нині підприємці цієї частини ринку з’ясовували – як далі працювати, - повідомляє "Суспільне".

Нагадаємо, з лівої частини ринку, станом на 28 травня працівники департаменту муніципальної варти демонтували 420 контейнерів.

Два тижні тому, розповідає підприємиця Галина Зеленська, продавала рибу з лівого боку Центрального ринку. Коли почався демонтаж контейнерів, каже, вирішила орендувати приміщення в іншому боці базару. Сьогодні зранку на магазині побачила повідомлення про демонтаж.

Підприємиця Галина Зеленська: "Сподівалися, що тут буде краще, але, та сама ситуація. Сьогодні власники йдуть, але результат буде, напевно, плачевний".

Жінка разом з іншими підприємцями прийшла в Департамент Муніципальної Варти Луцька за роз’ясненнями.

Начальник відділу демонтажів Департаменту муніципальної варти Роман Кулик розповів: повідомлення про демонтаж торгових яток на вулиці Замковій напередодні, 1 червня увечері, розклеїли інспектори.

Начальник відділу Департаменту муніципальної варти Луцької міськради Роман Кулик: "Є відповідні судові рішення і земельна ділянка повернута у комунальну власність ті споруди, що знаходяться на цій земельній ділянці є незаконними".

Здійснюватиметься демонтаж 16-ти контейнерів по вулиці Замоковій після відповідного рішення сесії або ж виконавчого комітету Луцької міської ради, - розповів Суспільному Роман Кулик.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні