Лучани не можуть розірвати договори з «Укртелекомом»: за справу взялася поліція. ВІДЕО

2
1
Лучани не можуть розірвати договори з  «Укртелекомом»: за справу взялася поліція. ВІДЕО
До Волинської філії ПАТ "Укртелекому" прийшли абоненти із заявами на розірвання договорів. У філії людей не приймають. На місце події викликали поліцію.

Про це йдеться у сюжеті "Суспільного Волині".

Лучанка Валентина Миронченко розповіла, упродовж тижня телефонує і приходить у відділення "Укртелекому" у Луцьку. Жінка хоче відмовитися від послуг зв’язку, бо, каже, зросла вартість від 90 до 244 гривень на місяць. Пенсіонерці 73 роки, з її слів, заяву на відмову від послуги у неї не приймають. На номери, що вказані для звернень абонентів під час карантину, додзвонитися не може.

Абонентка Валентина Миронченко коментує: "Мені не потрібен домашній телефон, і не потрібен інтернет. І тут 26-го числа було багато людей, усі набирали з своїх телефонів і ніхто не відповідає. Стіна!"

Під філією «Укртелекому» в Луцьку зібрали 4 абоненти. Усі вони кажуть: мають претензії до роботи підприємства з абонентами. Під час розмови до кореспондентів вийшла охоронниця філії. Жінка намагалася силою припинити зйомку та спілкування з абонентами.

На місце події люди викликали поліцію. Прес-офіцер патрульної поліції в області Богдан Павлович розповів: у громадян відібрали пояснення і скерували їх до Луцького відділку поліції.

Через кілька хвилин до абонентів вийшла жінка, яка прийняла заяви на відмову від послуг.

Детальніше у сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба було спалити цей довбаний Укртелеком!!!
В мене така ж сама ситуація: якість послуг нижче плінтуса, а ціна на рівні передових Інтернет провайдерів, щоб подати заявку на відключення 2 дні сидів на лінія щоб нарешті поговорити з оператором.
Мало того заявка на розірвання договору «опрацьовується» м‘яко кажучи довбодятлами 7 днів за які звісно нараховують плату і лише тоді договір розривається!!!
Спалити однозначно!!!
Відповісти
Ідентична ситуація.. але я в лютому пару днів на телефоні і зміг подати заявку і чекав ще тиждень два.. і потім і бабулі нашій так само..
Один дятел оператор каже немає можливості по телефону відключитись, а треба йти в сервісний центр.. а п'ятий оператор каже що є така можливість.. Благо відключив телефони..
Ще інтернет лишився відключити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні