Компанія Nestlе надасть безплатну підтримку ресторанам та кав’ярням

0
5
Компанія Nestlе надасть безплатну підтримку ресторанам та кав’ярням
Компанія Nestle буде надавати безплатну підтримку малому і середньому бізнесу, що відкривається після карантину, у вигляді продуктових наборів та скасування орендної плати за обладнання для приготування кави.

Це дозволить власникам як київських, так і регіональних ресторанів, кав'ярень, маленьких готелів і пекарень зекономити кошти і спрямувати їх на відновлення роботи закладів після закриття на карантин, повідомляє пресслужба компанії.

Із самого початку пандемії COVID-19 головними пріоритетами Nestlé в Україні були створення безпечних умов роботи для працівників, підтримка громад, медпрацівників, малозабезпечених багатодітних родин та людей похилого віку.

Nestle Professional, підрозділ Nestle, який постачає продукти та каву для кав’ярень, ресторанів, готелів, також визначив одним зі своїх пріоритетів підтримку своїх бізнес партнерів. Багато підприємців – власників ресторанів, кав’ярень, готелів, пекарень та інших закладів — у зв’язку з кризою, спричиненою пандемією, зазнали суттєвих фінансових втрат через тимчасове, але досить тривале закриття.

Для того, щоб допомогти бізнесу ресторанів та кафе пройти через кризу швидше, мати можливість відкритися після карантину та знову приймати гостей, команда Nestlé Professional розробила ініціативу підтримки «Завжди відкриті для вас».

«Ми будемо формувати допомогу у такий спосіб, щоби вона найефективніше допомогла закладу відновити роботу», – зазначають у компанії.

Підтримка від Nestle Professional передбачає:

- скасування орендної плати за обладнання для приготування кави для дистриб’юторів, які обслуговують ресторани, кафе, пекарні, готелі та кіоски;

- пропозиція «рестарт», а саме безкоштовні набори професійних продуктів для приготуванні їжі та кави для пришвидшення відкриття закладів.

Ініціатива була започаткована компанією Nestlé в зоні Європа, Північна Африка та Близький Схід, аби допомогти невеликим ресторанним закладам відновитися по всьому регіону. Інвестиції становлять близько 500 мільйонів швейцарських франків. Nestlé в Україні вкладає 7 мільйонів гривень у заходи, спрямовані на підтримку малого та середнього бізнесу у сфері громадського харчування.

Олена Шевельова, керівник бізнесу Nestlé Professional в Україні, розповіла: «Nestlé Professional реалізує ініціативу «Завжди відкриті для вас» для того, щоб підтримати малий та середній бізнес, а саме кафе, ресторани, пекарні, готелі, для яких загроза не відкритися після карантину є найбільшою. Наші дії в межах ініціативи спрямовані на те, щоб зберегти заклади громадського харчування по вcій країні та допомогти їм відновити свою роботу. Ми розуміємо, що відкриття кав’ярень та ресторанів після карантину – це непростий процес, і наші клієнти будуть потребувати уваги та підтримки. Ми відкриті для них сьогодні, завтра і в майбутньому. Як відповідальна компанія ми хочемо бути поруч, коли наші клієнти та партнери найбільше цього потребують».

Крім того, за 2 місяці компанія надала понад 2 тонни продукції для ресторанів, пекарень та кафе, які готують і надають безкоштовні обіди для лікарів у Києві та Львові. «Ми хочемо подякувати та підтримати наших клієнтів, які взяли на себе соціальну відповідальність допомагати суспільству в період боротьби з пандемією», — додала Олена Шевельова.

Власники малого або середнього бізнесу, які працюють у форматі ресторану, кафе, пекарні, кіоску або маленького готелю, можуть заповнити форму, щоб отримати пропозицію від NESTLE Professional.

Реєстрація доступна за посиланням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні