Як курсуватиме потяг «Ковель-Київ» та на які місця квитків не продають. ВІДЕО

0
5
Як курсуватиме потяг «Ковель-Київ» та на які місця квитків не продають. ВІДЕО
Найбільша на Волині залізнична станція Ковель виходить з карантину. Вже у середу, 3 червня, відновить курс потяг "Ковель-Київ". Квитки на нього вже продають у касах Укрзалізниці.

Як повідомляє "Суспільне Волині", потяг курсуватиме не щодня, а білети можна придбати лише на деякі полиці.

Нагадаємо, Укрзалізниця минулого тижня офіційно відновила пасажирські перевезення та продаж квитків на потяги.

Начальник вокзалу станції Ковель розповів – в русі потяга будуть зміни. Потяг курсуватиме по непарних числах.

"Згідно рішення Рівненської ОДА - оскільки там поки триває карантин - до 22 червня, цей потяг поки буде курсувати через Здолбунів та Рівне без зупинки. Далі — поки ми вказівки не маємо, але Укрзалізниця ставить завдання відкривати інші маршрути", — каже Василь Сілівончик.

Серед нововведень — продаж квитків у касах вокзалу за 90, а не 45-60 днів, як це було раніше. Згідно з карантинними вимогами, продають половину наявних місць, розповіла касирка Світлана Котищук.

"В купейному або плацкартному вагонах, там де 4 місця — продаємо тільки верхню і нижню полки. А бокові в плацкартному вагоні — тільки нижні полки. Тобто, завантаження вагону має бути 50 відсотків", — повідомила касирка.

Нині потяг "Ковель-Київ" готують до роботи. Завтра його "обкатають".

"Треба перевірити гальма, електрообладнання, все інше. Це — безпека пасажирів, життя людей." – каже майстер депо Ковель Андрій Марчук.

До карантину на станції Ковель курсували 36 пар дизель-поїздів. З 1 червня тут відновили рух на трьох приміських маршрутах: до Луцька, Маневич та Іваничів.

Вокзал у Ковелі відкритий з 7.30 ранку до 21 години вечора. Дизель-поїзд на Сарни поки не відновлюють через епідеміологічну ситуацію в Рівненській області. Коли і які рейси можуть відкритися в подальшому, визначатимуть обласні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні