У Луцьку в тролейбуси не впускатимуть пенсіонерів: нові правила проїзду. ВІДЕО

10
5
У Луцьку в тролейбуси не впускатимуть пенсіонерів: нові правила проїзду. ВІДЕО
У понеділок, 1 червня, громадський транспорт Луцька повернувся на роботу після двомісячної перерви.

На маршрути вийшли 135 автобусів і 32 тролейбуси, розповів директор КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимир Пуц, передає ІА «Конкурент».

З його слів, тролейбуси після кожного оборотного рейсу будуть проходити дезінфекцію. У місті є декілька локацій для таких процедур: на ЛПЗ, Вересневому, цукровому заводі, Київському майдані та КРЗ.

Для пасажирів діятимуть свої правила. Одночасна кількість людей в салоні має відповідати кількості сидячих місць. Проїзд стане можливим тільки за наявності маски.

А за рекомендацією Кабміну, в громадський транспорт не впускатимуть пенсіонерів «за 60» – як групу ризику.

Більше – дивіться у сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Придуркульоз і більше нічого!!!!
Відповісти
"А за рекомендацією Кабміну, в громадський транспорт не впускатимуть пенсіонерів «за 60» – як групу ризику". А НА ЙУХ ВИ ПІТИ НЕ ХОЧЕТЕ ?
Відповісти
"А за рекомендацією Кабміну, в громадський транспорт не впускатимуть пенсіонерів «за 60» – як групу ризику."-я так розумію , що в славному граді Луцьку за громадський транспорт міська влада вважає тільки тролейбуси, а маршрутки приватні і будуть возити пенсіонерів за 6 грн. Шановні владці, будьте послідовними в турботі за пенсіонерів і не впускайте нас і в маршрутки. Хто дружить з головою, восени на місцеві вибори і пішки прийде ,але вже ніколи за вас не проголосує. Якщо буде "турбота" ваша поширюватись і на маршрутки, тоді хоч зрозумілим буде ваше рішення. Про себе і свою безпеку привикла турбуватись сама і ніколи на вас не розраховувала, турботливі ви наші.
Відповісти
Таке враження, що всі пенсіонери мають швидше вимерти, всім заважають!
Відповісти
Україна не має жодних шансів стати правовою цивільною державою, де бути українцем/українкою це звучить гордо. Пройде ще декілька поколінь і ми станемо нацменшиною на своїй рідній землі, в кращому випадку. Ми станемо, напевно, прикладом того, як свої знищать своїх же. Поколіннями омріяна незалежність перетворюється у повне фіаско. Ми всі є в групі ризику, а не лише наші дідусі чи бабусі.
Відповісти
Це дискримінація.....
Відповісти
А якщо в суд продадуть за порушення прав людини?
Є письмове роспорядження?
Хоч не їзджу, але в суд подам, там світить компенсація набагато більше річної пенсії
Відповісти
Господи,куда вам ездить???!!!!Посидите немного дома,хоть пока.Из-за вас на работу не поедешь.Кругом одни пенсинеры.Рабочие уже из-за вас не влазит.А,вам каждый божий день куда-то срочно надо.КУДА???
Відповісти
Питання: нафуя така "влада" і "місцеве самоврядування" коли по совковому чекають вказівок зверху? Що з "карантином" і "часовими обмеженнями", що в фейковий заборона доступу до громадського транспорту.
До відома, Ляшко Валерій на оголошення карантину подання не подавав і призначений голов санлікарем тільки в березні. Оголошувати "карантин" кабмін не правомочний, а СЕС (що має право) - ліквідоване "епічними рехформами" ПОПи.
Відповісти
А це вже дискримінація за віком!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні