--> У Луцьку на одній з головних вулиць рік болото замість тротуару. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на одній з головних вулиць рік болото замість тротуару. ВІДЕО

1
2
У Луцьку на одній з головних вулиць рік болото замість тротуару. ВІДЕО
У Луцьку на проспекті Відродження не асфальтують тротуар після земляних робіт. Півроку там була розрита канава, де прокладали труби, восени її засипали землею.

Відео, на якому показане болото в дощову погоду замість тротуару, розмістила в соцмережі користувач під нікнеймом Оля Украінка.

У коментарі під відео жінка звертається до Луцької міської ради.

«Шановна міська рада. Чи відомо вам щось про такий собі проспект Відродження? Напевно, з ваших чиновників там ніхто не проживає або їздить виключно на транспорті. То я вам хочу нагадати, що така вулиця все ж таки в Луцьку є. А далі все на відео. Подивіться і вжийте якихось заходів, бо ця ділянка тротуару – це просто знущання над людьми. А ви загадуєте будувати якісь мільйонні фонтани. Їх будувати тоді, коли вже все в місті в ідеалі і влада хоче ще чимось здивувати своїх мешканців. Якщо такий безлад уже більше року на одній з центральних вулиць, то що казати про віддалені?» – йдеться у дописі.

Коментуючи відео за кадром, лучанка зазначає, що це ділянка тротуару, починаючи від готелю «Лучеськ» аж до перетину з вулицею Декабристів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
навпроти буд. №20 - те ж саме..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні