--> Найголовніший план – дати працювати людям, – підприємець про вихід із карантину та кризи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Найголовніший план – дати працювати людям, – підприємець про вихід із карантину та кризи

0
4
Найголовніший план  – дати працювати людям, – підприємець про вихід із карантину та кризи
Найголовніше, чого нині потребують підприємці, – це повне відновлення роботи після карантину.

Про це 29 травня заявив керівник луцького фітнес-центру «ФізіоФіт», відомий та визнаний в Європі фізіотерапевт, дієтолог і чемпіон Німеччини з бодібілдингу Ремі Вош під час круглого столу, який організував Громадянський Рух «СВІДОМІ». Його засновником є Андрій Покровський. Про це інформує ІА Конкурент.



Ремі Вош переконаний, що уряд має створити умови, аби усі заклади запрацювали. Щодо захворюваності на коронавірус, Ремі Вош озвучив таке бачення: людям варто робити більше тестів, хворих – ізолювати, а державні гроші із сплачених податків українців направити на лікарні, аби там було достатньо апаратури та забезпечених медичних працівників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від влади немає плану, – німецький підприємець про вихід з карантину в Луцьку

«Навіщо створювати якісь фонди, дайте людям працювати. Найголовніший план – якомога швидше дати працювати людям. Карантин до 22 червня, а вже говорять про другу хвилю. І що, ми знову в карантин підемо? Криза тільки починається, її результати будуть помітні тільки до кінця року. Треба, можливо, цим депутатам зрозуміти, що їм скоро навіть красти не буде що», – додав підприємець.

Присутня на круглому столі керівниця Emotion Group Оксана Руднік додала, що у столиці, яка разом із Волинню, не перейшли на другий етап послаблення карантинних умов, працюють усі заклади громадського харчування.



«Там працюють всі ресторани, тераси, внутрішні ресторани, все працює. Метрополітен – працює, транспорт – працює. Я не знаю, чому у нас, на Волині, з цим затягують», – додала Оксана Руднік.



На заході були присутні співзасновники Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер та Михайло Наход, співвласниця салону краси Cloud 7 Service Антоніна Лисик та депутат Заборольської ОТГ, власник ТзОВ "Брендборд" Сергій Ковальчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні