На Волині бізнес отримав мільйонні виплати допомоги від держави

0
-5
На Волині бізнес отримав мільйонні виплати допомоги від держави
Волинська обласна служба зайнятості прийняла 117 позитивних рішень щодо надання допомоги.

Про це стало відомо сьогодні, 29 травня, під час онлайн-пресконференції директора Волинського обласного центру зайнятості Романа Романюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На скільки під час карантину побільшало безробітних на Волині

Роман Романюк наголосив, що на особливому контролі служби зайнятості – підтримка бізнесу шляхом надання роботодавцям допомоги по частковому безробіттю. Станом на сьогодні, 29 травня, Волинська обласна служба зайнятості прийняла 117 позитивних рішень щодо надання допомоги по ЧБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безробітним волинянам збільшили виплати

Виплати отримали 3 370 працівників на загальну суму 10 мільйонів 733 тисячі 300 гривень. Найбільша фінансова допомога надана ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна ЛУ». У квітні 4 597 його працівників отримають виплати на майже 10 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди волинянам влаштуватися на роботу і яку зарплату пропонують

«Ніхто не розуміє, коли і чим ця криза закінчиться, тому ми адаптовуємося до роботи в такому режимі, тримаємо руку на пульсі ринку праці, працюємо з безробітними і роботодавцями – готові підтримати кожного, хто звернеться по нашу допомогу», – резюмував Роман Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні