--> Щербак «попустила» радника Луцького міського голови Поліщука | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Щербак «попустила» радника Луцького міського голови Поліщука

1
3
Щербак «попустила» радника Луцького міського голови Поліщука
Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак сказала, що коментувати будь-які заяви радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука популістично.

Про це вона заявила у п’ятницю, 29 травня, на брифінгу у Волинській ОДА.

Нагадаємо, сьогодні вранці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук поставив ультиматум ОДА: «У разі відсутності вирішення вказаного питання (про дозвіл на відновлення руху транспорту в Луцьку) до 15:00 сьогоднішнього дня, ми будемо скликати сесію та запускати транспорт».


Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак зазначила, що такі заяви є маніпулятивними.

Вона пояснила, що у Луцькраді знали, що сьогодні пообіді мала відбутися комісія, яка розглядатиме це питання. Більше того, питання відновлення руху транспорту в Луцьку особисто обговорили з першим заступником Луцького міського голови Григорієм Недопадом ще вчора.


«Я не завжди розумію Ігоря Поліщука. Я з ним особисто не знайома. Коментувати його заяви, на мій погляд, надто популістично. Я би не коментувала, тим паче, що напередодні ми це обговорювали з паном Недопадом, який є офіційним заступником Луцької міської ради», – виступила Щербак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно сказала.Хто такий Поліщук?Блазень,який сує свойого носа,навіть там де не слід.Так хоче сісти в крісло міського голови.Не получиться Ігорьок! Базарники укропам не простять.Тай переважна більшість лучан є противниками укропівської команди в міській раді.Так,що готуйтеся на вихіл.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні