--> На Волині пенсіонер поцупив 600 метрів кабелю лінії зв’язку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині пенсіонер поцупив 600 метрів кабелю лінії зв’язку

0
0
На Волині пенсіонер поцупив 600 метрів кабелю лінії зв’язку
У селі Рачин Горохівського району поліцейські викрили місцевого жителя в крадіжці кабелю лінії зв’язку, який належить приватному акціонерному товариству.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Учора, 28 травня, до поліції надійшло повідомлення, що по вулиці Чеській в селі Рачин Горохівського району, невідомий чоловік зрізав 600 м. кабелю лінії зв’язку, чим завдав акціонерному товариству збитків на суму 10 тис. грн. Поліцейські встановили причетність до даного злочину раніше судимого 57-річного місцевого жителя. Частину викраденого майна вилучили та повернуть законному власнику.

За фактом крадіжки слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф у розмірі 850 грн., або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні