--> Луцькі медики розповіли про стан юнаків, яких вдарило струмом на залізниці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі медики розповіли про стан юнаків, яких вдарило струмом на залізниці

1
7
Луцькі медики розповіли про стан юнаків, яких вдарило струмом на залізниці
У Волинському обласному опіковому центрі Луцької міської клінічної лікарні нині лікуються два неповнолітніх хлопці, які отримали електротравми під час пустощів на залізниці.

Діти отримали опіки від удару струмом від ліній електропередач, - розповів лікар Роман Трач, пише "Суспільне Волині".

Нагадаємо, за місяць на Волині від струму травмувалися 4 неповнолітніх. 17 травня у Луцьку 15-річний хлопець стрибав по вагонах потяга поблизу залізничного вокзалу. Підліток отримав опіки 40% тіла. Наступного дня на території Ковельського депо двоє підлітків 13 та 14 років вилізли на вагон потяга та отримали опіки електричним струмом, 27 травня у Ківерцівському районі 16-річний хлопець поліз на електроопору щоб зробити гарне фото – загинув.

Нині 16-ти річний лучанин, який отримав електротравму 17 травня на даху вагона потребує пересадки шкіри. Завідувач відділення Роман Трач каже: через хлопця пройшло 29 тисяч вольт, у відділення травмований поступив у шоковому стані, мав 40 відсотків опіків тіла. Зараз його життю нічого не загрожує.

"На даний момент стан середньої тяжкості, більша половина ран загоїлася, залишаються проблемні місця на грудній клітці. Я думаю, якщо буде пересадка власної шкіри, то на невеликій ділянці, глибокого опіку отримав близько 10 %", - розповідає лікар.

Іншого підлітка з електротравмою доставили у відділення наступного дня, 19 травня з Ковеля. Його сьогодні прооперували вдруге, каже лікар. 15 річний хлопець отримав 42% опіків.

"Знову провели оперативне втручання з приводу некректомії і вже частково рани перекриті власною шкірою. Після операції пацієнт почувається задовільно", - коментує Роман Трач.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дай Боже здоров'я лікарям і малим неслухам.
Нехай все в них буде добре.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні