На Центральному ринку Луцька демонтували 420 контейнерів. ФОТО. ВІДЕО

0
-4
На Центральному ринку Луцька демонтували 420 контейнерів. ФОТО. ВІДЕО
Із "Центрального ринку" на "Новий ринок" станом на 28 травня перевезли понад 150 металевих конструкцій.

Загалом на "Центральному ринку", що по вулиці Глушець, демонтували 420 контейнерів.

Про це "Суспільному" розповів виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Суспільне побувало на старому та новому ринках і поспілкувалося з підприємцями.

На "Центральному ринку" Луцька нині тривають демонтажі.

Скільки загалом металевих конструкцій демонтували, заступник директора департаменту муніципальної варти Луцька Роман Кулик знімальній групі Суспільного відмовився коментувати.

Три дні тому планувала перевезти свій контейнер на новий ринок одна з підприємиць, - каже жінка, - інспектори муніципальної варти її випередили. Вивезли її контейнер у невідомому напрямку.

Підприємиця, яка попросила не показувати її обличчя: "Мені зателефонували о 2-й годині дня й сказали, що грузять мій контейнер. Приїхала на старий ринок, а вони мені кажуть, що діють згідно рішення міськради. Я прийшла в муніципальну варту, мені там мужчина говорить, щоб заплатила 2 тисячі за контейнер".

На “Новому ринку” підприємці відкривають свої ятки для торгівлі.

Юристка Нового ринку Наталія Ящинська: "Уже до нас перевезли більше 150 контейнерів. Був карантин, тому торгівлю здійснюють слабо. Але вже хоч відкриваються".

Продавчиня Наталія переїхала сюди із "Центрального ринку" наприкінці січня, говорить що до карантину і зараз покупців немає.

Продавчиня Наталія: "Толку з того, що ми перевезли сюди контейнери?! Вони просто звідти звільняють їх аби скоріше".

Однією з перших на ринок переїхала пані Рашида, яка продає постіль та рушники.

Підприємиця Рашида Вірна: "Я переїхала сюди в лютому. Нині бачу, що людям треба чимось доїжджати, не 2 тролейбуси пустити, а більше і маршрутні таксі із сіл щоб теж сюди заїжджали. Буде транспорт – буде торгівля, тут дуже хороший ринок".

Із "Центрального ринку" комунальники мають намір демонтувати ще 30 металевих конструкцій, - сказав виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Виконувач повноважень міського голови Луцька Григорій Пустовіт: "Звичайно, це все давалося і дається великими зусиллями, багато емоцій".

Нагадаємо, 29 січня комунальному підприємству "Луцькі ринки" припинили дозвіл на користування земельною ділянкою на вулиці Глушець, 1, де знаходиться частина "Центрального ринку". Таке рішення ухвалили більшістю голосів депутати міської ради. Тоді анонсували, що демонтаж почнуть з 3 лютого.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні