Пустовіт пригрозив лучанам не запустити громадський транспорт

1
4
Пустовіт пригрозив лучанам не запустити громадський транспорт
Секретар Луцькради Григорій Пустовіт заявив, що громадський транспорт в місті не запустять доти, доки містяни не почнуть дотримуватися правил карантину.

Про це стало відомо в четвер, 28 травня, на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Обговорили учасники наради роботу закладів торгівлі, де порушуються вимоги карантину. Зокрема, вели мову про нефасовані овочі та фрукти, недотримання в магазинах дистанції між покупцями та відсутність засобів індивідуального захисту.

Як зазначив секретар міської ради Григорій Пустовіт, у Луцьку багато хворих людей ходять містом та відвідують заклади торгівлі.

«У магазини люди заходять без масок і на це, чомусь, ніхто уже не реагує. А потім вони не знають, де інфікувалися. На сьогодні, насправді, ситуація складна, і на цьому потрібно постійно наголошувати людям. Ситуація в місті погіршилася, бо ми не знаємо джерел інфікування, не знаємо причин та всіх контактних осіб. У нас не запрацює громадський транспорт до того часу, поки всі не будуть дотримуватися вимог карантину», – наголосив Григорій Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так як наш народ дотримується маскового режиму на базарі і в магазинах, і те як похабно міряється температура на входах в деяких трц і на базарах то ще пару місяців можна було б не послаблювати карантин і не запускати транспорт.
Менталітет і позабність вражає
Навіть дистанцію не можуть навчитись триматись на касах.. дихають в потилицю
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні