У Луцьку відновили роботу польське консульство та візовий центр

0
-17
У Луцьку відновили роботу польське консульство та візовий центр
У Луцьку відновили роботу Генеральне Консульство Республіки Польща та візовий центр. На території цілодобово забезпечують громадський порядок та стежать за дотриманням карантинних вимог луцькі нацгвардійці.

Про це інформують на сторінці Військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцька у фейсбуці.


Військовослужбовці військової частини 1141 НГУ виконують завдання з охорони дипломатичної установи та забезпечення громадського порядку в режимі 24/7. У період пандемії додалося ще одне завдання – стежити за дотриманням карантинних вимог відвідувачами.

Після відновлення роботи щодня біля візового центру можна спостерігати довгі черги громадян. Усі прагнуть отримати робочі візи. Аби потрапити на прийом, потрібно попередньо зареєструватися на сайті Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку. За день візовий центр приймає по кількасот людей, які бажають

працювати закордоном. Усі відвідувачі дотримуються встановлених правил.

«Між людьми обов’язково зберігається безпечна дистанція. Кожен в засобах індивідуального захисту (масці та одноразових рукавичках). Хто приходить без цих засобів захисту, таких людей мусимо повертати, адже безпека оточуючих – перш за все», - розповів начальник поста охорони порядку Богдан Сукач.

У приміщення візового центру теж пропускають по одному, аби всередині не створювався натовп. Там кожному відвідувачу проводять температурний скринінг та дезінфекцію рук. Станом на сьогодні осіб з підвищеною температурою тіла не було.

Самі гвардійці також неухильно дотримуються заходів безпеки: носять захисні маски та рукавички, постійно користуються антисептиками та проводять дезінфекцію службових приміщень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні