--> Чим підживити бурякові грядки у червні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чим підживити бурякові грядки у червні

0
3
Чим підживити бурякові грядки у червні
Через 5 днів після проріджування столові буряки підгодовують органічними добривами: коров‘яком (1:9) або курячим послідом (1:18). Через два дні политі рослини припудрюють попелом (50 г на 1 кв. м) для профілактики проти бурякових блішок.

Агрономи зазначають, що на якість столових буряків значною мірою впливає бор. Від цього елементу залежить цукристість майбутніх коренеплодів. При дефіциті бору часто розвивається гниль буряків. Припудрювання попелом частково вирішує цю проблему, однак все ж варто провести позакореневе підживлення бором. Його проводять на стадії 4-5 листків розчином борної кислоти (4 г на 10 л води).

Через два тижні проводять повторне підживлення органічними добривами, однак до складу бовтанки додають по 5 г суперфосфату і 10 г сульфату калію на кожні 10 л живильної суміші.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні