У Луцьку на пішохідній вулиці авто збило велосипедиста. ФОТО

1
1
У Луцьку на пішохідній вулиці авто збило велосипедиста. ФОТО
У Луцьку на вулиці Лесі Українки авто збило велосипедиста.

Про це повідомляє Територіальне управління Служби судової охорони у Волинській області.

Так, у четвер, 28 травня близько дев'ятої години ранку, водій автомобіля ВАЗ 2105 на пішоходній зоні вул. Л.Українки, неподалік приміщення Луцького міськрайонного суду, збив велосипедиста, жителя м. Луцьк, який рухався во вулиці.

До приїзду швидкої допомоги, яку викликали перехожі, старший сержант Служби судової охорони, командир відділення першого взводу охорони Богдан Морозов, надав чоловікові кваліфіковану домедичну допомогу.

Потерпілий залишався під наглядом співробітника Служби судової охорони до прибуття бригади медиків. Стан потерпілого стабілізувався, але медичні працівники чоловіка госпіталізували до лікарняного закладу для детального медичного обстеження. На місце події викликали співробітників поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Потерпілий, надали допомогу потерпілому..
А винуватець ДТП? Як завжди "розчинився в повітрі"?
Як наказали і яка компенсація постраждалому?
Суд поруч.
Але яка необхідність пре дегенератів в пішоходну територію на тазіку з болтами? (питання до муніципалів). Ага, Ще зробіть "парковку" на Театральному, будуть збиті пачками...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні