Поблизу Луцька побили і пограбували чоловіка

0
12
Поблизу Луцька побили і пограбували чоловіка
У Луцькому районі поліцейські викрили двох волинян у вчиненні розбою.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Зловмисники у лісосмузі, поблизу села Гаразджа Луцького району, побили та пограбували 27-річного жителя Ратнівщини. У потерпілого відібрали гроші та мобільний телефон та на автомобілі втекли з місця пригоди. Чоловік звернувся за допомогою до медиків і написав відповідну заяву у поліцію.

У рамках проведення досудового розслідування поліцейські з’ясували, що кримінальне правопорушення скоїли жителі Луцького району, 26 та 27 років. Обидва раніше судимі.

Одному зловмиснику слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб. Йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Місце перебування другого зловмисника встановлюють оперативники. Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні