Міськрада просить в ОДА послабити карантин у Луцьку

0
1
Міськрада просить в ОДА послабити карантин у Луцьку
Луцька міська рада звернулася до Волинської ОДА з проханням розглянути можливість послабити в Луцьку карантин.

Про це стало відомо у середу, 27 травня, на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки.

Зазначимо, що за останню добу в Луцьку не зафіксовано жодного випадку захворювання на COVID-19. Відтак, всього у Луцьку на коронавірус захворіли 161 лучанин.

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк зазначив, що ведеться розмова з обласною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки щодо послаблення умов карантину.

Нагадаємо, вчора начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін зазначив, що індекс інцидентності при цьому становить 11,3% на 100 000 населення, при нормі в 12%. Такі показники відповідають новим вимогам до наступного етапу послаблення карантинних заходів.

Зважаючи на такі дані, секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт розпорядився підготувати звернення до голови обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, щодо дозволу на пом’якшення карантину в місті Луцьку.


ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцькраді сказали, коли хочуть запустити транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні