В Україні виші самостійно вирішуватимуть дату початку навчального року

0
9
В Україні виші самостійно вирішуватимуть дату початку навчального року
В Україні дату початку навчального року для першокурсників заклади вищої освіти визначатимуть самостійно.

Про це йдеться у листі Міністерства освіти і науки, що надісланий керівникам закладів вищої та фахової передвищої освіти, пише "Освіта.ua".

«Ухвалення рішення щодо початку навчального року для студентів, зарахованих впродовж вступної кампанії 2020 року, належить до компетенції закладу вищої та фахової передвищої освіти», – зазначають у Міносвіти.

У відомстві повідомляють, що терміни проведення вступної кампанії сплановані таким чином, що 2020/21 навчальний рік для студентів за державним (регіональним) замовленням може бути розпочато з 15 вересня 2020 року.

«Водночас конкретну дату початку навчального року заклад освіти визначає самостійно», – наголосили у Міністерстві освіти і науки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні