ТОП-3 рецепти маринованих огірків

0
2
ТОП-3 рецепти маринованих огірків
На мінеральній воді

1 кг огірків, 1 л мінеральної газованої води (не лікувальної), 2 ст. ложки солі (з чубком), пучок кропу, 1 головка часнику, 5 гілочок естрагону, листя хрону, вишні, смородини.

На дно емальованої каструлі чи пластикового контейнера викладати шарами зелень і огірочки (зрізати хвостики). Залити газованою водою, змішаною з сіллю. Накрити тарілкою, покласти гніт і поставити на добу в холодильник на добу.

На білому хлібі

2 кг огірків, 200 г білого хліба, 1,5 л води, 75 г солі, прянощі.

Підготовлені огірки щільно викласти у трилітрову скляну банку, туди ж покласти скибки хліба. Зверху покласти листя смородини, хрону, вишні. Закип‘ятити воду з сіллю і гарячим розсолом залити огірки. Через 2-3 дні огірки готові до споживання.


Швидкого приготування

На 1 кг огірків: 1 л води, 3 ст ложки солі, 50 г прянощів.

Огірки промити і зрізати хвостики. На дно посуду викласти листя хрону, смородини, горіха чи дуба. Викласти огірки і залити киплячим розсолом. Через 1-2 дні огірки просоліють.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні