На Волині обшукали 24 оселі людей, які можуть бути причетні до розкрадання лісу. ФОТО

0
1
На Волині обшукали 24 оселі людей, які можуть бути причетні до розкрадання лісу. ФОТО
За процесуального керівництва прокуратури Волинської області сьогодні, 26 травня 2020 року, працівники слідчого управління ГУ НП та Управління стратегічних розслідувань в області за участі спецпризначенців провели 24 обшуки на Ківерцівщині в оселях громадян, які можуть бути причетні до незаконного лісового промислу.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Обшуки проводили в межах розслідування кримінального провадження про вчинені групою осіб незаконні порубки лісу та умисне знищення майна (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 2, 4 ст. 246, ч. 2 ст. 194 КК України).

Нагадаємо, 1 травня 2020 року на автодорозі сполученням Цумань - Берестяне у Ківерцівському районі було підпалено автомобіль «CHRYSLER», в якому було шість колод дуба, здобуті внаслідок незаконної порубки лісу.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Підпал машини з деревиною на Волині: що кажуть поліцейські і лісівники. ВІДЕО

У ході обшуків сьогодні вилучено мобільні телефони, радіостанції, за допомогою яких зловмисники спілкувалися між собою, пістолети, ножі, кастети, балаклави, патрони, бензопили, автомобіль та незаконну деревину.

Громадянину, який підпалив автомобіль, повідомлено про підозру в умисному знищенні майна.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Встановлюються особи усіх громадян, причетних до незаконного лісового промислу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні