На Старому ринку продовжили демонтаж одразу після засідання виконкому Луцькради

1
1
На Старому ринку продовжили демонтаж одразу після засідання виконкому Луцькради
На Центральному ринку у Луцьку тривають демонтажні роботи. Працівники муніципальної варти Луцька забирають 8 металевих конструкцій, які, згідно рішення міської ради, мають бути демонтовані.

Про це повідомляють з місця кореспонденти Суспільного Волині.

Нагадаємо, рішення про демонтаж 8 тимчасових споруд на Центральному ринку ухвалили сьогодні, 25 травня на позачерговому виконкомі у Луцькій міській раді.

Працівники департаменту прибули на ринок одразу після засідання виконкому.

Юрист Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Дмитро Чіпак розповів, що рішення виконкому про демонтаж конкретних незаконно встановлених споруд є підставою виконувати його негайно.

Підприємиця Валентина із якою поспілкувалася знімальна група розповіла, що її контейнер за сьогоднішнім рішенням виконкому не демонтовують. Здійснювати торгівлю на цьому місці жінка, каже, вже не сподівається.

"У нас різні власники. Для прикладу, у мене КП "Луцькі ринки", які нас кинули: був договір, ми їх питали чи будемо стояти до кінця терміну, а потім в один прекрасний день прийшли і скасували з нами договір", - розповіла підприємиця.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бульдозером зносьте
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні