На Володимир-Волинській птахофабриці – ще один інфікований коронавірусом працівник

0
4
На Володимир-Волинській птахофабриці – ще один інфікований коронавірусом працівник
Отримали позитивний результат ПЛР, який підтвердив наявність інфекційного захворювання в працівниці ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». Жінка мешкає в селі Мокрець Турійського району Волині. Це п’ята особа, інфікована коронавірусом у Турійському районі.

Про це з посиланням на КНП «Центр ПМСД» Турійської районної ради інформує «Район.Медицина».

Нагадаємо, 20 травня заступниця голови Волинської обласної державної адміністрації Тетяна Щербак на брифінгу повідомила, що на Володимир-Волинській птахофабриці є інфіковані коронавірусною інфекцією. Проте ситуація, за її словами, під контролем.

«Це якраз той випадок, що ми частково закриваємо підприємство, бо повністю закрити його ми не можемо. Але по одному цеху воно відпрацьовується дезінфекцією», – сказала чиновниця.

Раніше ЗМІ повідомляли, що інфіковані COVID-19 працівники птахофабрики – жителі Оваднівської ОТГ Володимир-Волинського району.

Станом на 19:00 суботи, 23 травня, коронавірус підтвердили у працівниці ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», яка мешкає в селі Мокрець Турійського району Волині.

Наразі опрацьовують усіх, хто контактував з цією особою та визначають коло осіб, яким буде відібрано біоматеріал для ПЛР щодо підозри на COVID-19.

Загалом в Турійському районі зареєстрували 5 випадків COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. Усі хворі перебувають на амбулаторному лікуванні, стан здоров'я задовільний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні