В Україні дешевшає рання капуста

0
4
В Україні дешевшає рання капуста
Основною причиною цінових коригувань в даному сегменті виробники називають сезонне збільшення пропозиції капусти нового врожаю, а також досить невисокий попит на дану продукцію.

Так, на сьогоднішній день капуста врожаю 2020 року пропонується до продажу в межах 4,5-6 грн / кг ($ 0,17-0,23 / кг), що в середньому на 17% дешевше, ніж в кінці минулого робочого тижня, повідомляє
Агробізнес сьогодні.

Перш за все, фермери змушені активно знижувати ціни на капусту нового врожаю через надлишкову пропозицію на ринку: більшість українських господарств вже приступили до масових відвантажень ранньої капусти.

Також, ситуацію погіршують досить невисокі темпи збуту даної продукції. Оптові компанії та роздрібні мережі воліють вести закупівлі невеликими партіями, з огляду на відносно короткий термін реалізації цього овоча.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні