Як луцька «Едельвіка» «виживає» у час карантину

0
-4
Як луцька «Едельвіка» «виживає» у час карантину
Основна реалізація товарів луцької компанії «Едельвіка» до карантину відбувався у магазинах, які розташовувалися у торгово-розважальних центрах. Коли ж ТРЦ закрили, то управлінці почали вдаватися до інших способів продажу власної продукції – акції, продаж вишитих виробів на платформах відомих інтернет-магазинів.

Про це 22 травня під час круглого столу розповів голова правління ПАТ «Едельвіка» Юрій Переходько. Захід «Як відновлювати економіку міста після карантину» організував Громадянський Рух «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський. Про це пише ІА Конкурент.

Так, модератор заходу та співзасновник Руху Тарас Шкітер поцікавився прикладом «виживання» в час карантину у відомої потужної компанії.



Юрій Переходько, своєю чергою, розповів, що під час карантину «Едельвіка» зробила щедру акцію, випустивши в магазини товари, на які урізала ціну в 4-5 разів, розмістила весь товар на ROZETKA та активно напрацьовує шлях роботи з Amazon.



«До цього ми ніколи таких знижок не робили. Були знижки в 25-30%, а зараз – 300-400%. Але ці кроки треба робити, бо в людей дійсно грошей немає. Їх не було після реконструкції комунального сектору, коли, я вважаю, в людей забрали всі кошти. Ті, що отримують заробітну плату, то 70% – це оплата комунальних послуг. Є люди, які користуються послугами приватно, то в них, може, є гроші», – зауважив Юрій Переходько.

Також додав, що бізнесу у час кризи варто використовувати платформи, які вже існують.



«Ми також будемо працювати з Amazon. Спочатку на «Розетку» ми виставляли певний асортимент, а згодом виставили все. І вона дала в 10 разів більше продажів, ніж наш інтернет-магазин. Існують ресурси – Amazon, ROZETKA набирають людей. Їх можна використовувати», – порекомендував голова правління ПАТ «Едельвіка».

На заході також були присутні засновниця Happy Kids Club і приватної школи Years Валентина Галущак, депутатка Луцькради Алла Надточій, засновник ПП «Страховий туристичний сервіс» Андрій Новосад та директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні