У Луцьку власники мережі ресторанів без дозволів зрізали молоді дерева, – ЗМІ

1
-15
У Луцьку власники мережі ресторанів без дозволів зрізали молоді дерева, – ЗМІ
У Луцьку завершується облаштування офісу фірми, яка є засновником мережі ресторанів в місті.

Про це пише "Вісник".

Офіс розташований на розі проспектів Соборності, 9а та Молоді, 14а. Вхід в офіс будівельники вивели на проспект Соборності, не зважаючи на те, що прямо перед ґанком росли молоді зелені насадження, зокрема, блакитні ялини та туї. Сьогодні зранку мешканці багатоповерхівки, прокинулися від звуків бензопили – це якісь чоловіки зрізали молоді дерева, відкриваючи прохід до ганку збудованого офісу.

Небайдужі лучани викликали правоохоронців, які прибули на місце й застали на місці працівників, котрій якраз готувалися вивозити зрізані деревця. Також сюди прибули екологи. За попередніми даними, зелені насадження знаходилися на землі, яка перебуває у комунальній власності Луцької міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо переробляють квартири під що завгодно зачастую створуючи проблеми сусідам і далі займаються самоуправством. Пора вже заборонити тикати офіси, аптеки ітд де попало!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні