Майже 100 хворих за день: у лучан виявили грип, пневмонію та підозру на коронавірус

1
0
Майже 100 хворих за день: у лучан виявили грип, пневмонію та підозру на коронавірус
За добу сімейні лікарі виявили грип у 90 лучан, в одного – пневмонію. Також встановили чотири підозри на коронавірус.

Про це говорили під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки у п’ятницю, 22 травня, пише пресслужба Луцькради.

Учасники засідання ознайомились із епідемічною ситуацією у Луцьку. Повідомляється, що станом на 22 травня 2020 року у Волинській області зафіксовано 740 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19, за останню добу додалося 42 нових випадки. 148 із них зареєстровано у місті Луцьку, з них – 5 летальних.

Повідомляють, що за добу сімейними лікарями було виявлено 90 хворих на ГРВІ та грип, з них 48 дітей. Встановлено також 4 підозри на зараження коронавірусом, одну пневмонію.

Пресслужба Луцькради пише, що продовжується виявлення та тестування контактних осіб, контроль за особами, що знаходяться на самоізоляції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ура,відкриваємо садки,а потім жопу чухаємо
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні