Волинь без транспорту: коли і за яких умов в області пустять автобуси

0
-4
Волинь без транспорту: коли і за яких умов в області пустять автобуси
Розповіли, які показники не дають запустити громадський транспорт у Волинській області, та за яких умов облдержадміністрація зможе прийняти рішення про послаблення карантину.

Про це заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак розповіла в п’ятницю, 22 травня, на брифінгу у Волинській ОДА.

«Рішення приймається з урахуванням оцінки епідеміологічної ситуації і наявності у регіоні одночасно трьох ознак: інцидентність, завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я і середня кількість ПЛР-тестувань», – розповіла посадовиця.

Тетяна Щербак додала, що на сьогодні у Волинській області показники невтішні. Інцидентність – 15, 3 особи на 100 тисяч населення (цей показник має бути менше 12-ти), завантаженість ліжок – 19, 3% (має бути менше 50%).

«Через те, що один із необхідних чинників, а саме інцидентність перевищує встановлений показник, регіональна комісія не має права прийняти рішення щодо послаблення протиепідемічних заходів. Саме це ми будемо їм рекомендувати», – пояснила Тетяна Щербак.

Також заступниця голови Волинської ОДА додала, що облдержадміністрація двічі на день моніторитиме ситуацію в області. Щербак запевнила, що в разі покращення показників, рішення про послаблення карантину буде прийняте негайно.

«Це можливо буде в разі локалізації вогнищ в закладі КП «Волинська обласна психіатрична лікарня» та збереження існуючих карантинних заходів у місті Ковелі», – доповіла посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні