--> Зв'язали господаря будинку та вкрали 10 тисяч: на Волині судили трьох чоловіків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зв'язали господаря будинку та вкрали 10 тисяч: на Волині судили трьох чоловіків

0
-5
Зв'язали господаря будинку та вкрали 10 тисяч: на Волині судили трьох чоловіків
На хуторі у Маневицькому районі троє п’яних чоловіків проникли до будинку та, зв'язавши господаря, вкрали у нього 10 тисяч гривень та мобільний телефон.

Про це йдеться у вироку Маневицького районного суду Волинської області, - пише ІА "Волинські новини".

Під час суду встановили, що 19 грудня минулого року троє обвинувачених, один з яких раніше судимий, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проникли до будинку на хуторі Ковлі поблизу села Новосілки Маневицького району. Вони кілька разів вдарили господаря будинку, заштовхнули його до кімнати та зв’язали руки і ноги. Після цього злочинці вкрали десять тисяч гривень та мобільний телефон і втекли з місця злочину. Потому потерпілий зумів самостійно звільнитися та повідомити правоохоронців про злочин.

Відзначимо, що двоє з обвинувачених частково визнали свою вину, оскільки, за їхніми словами, вони не дуже пам’ятають обставин злочину через алкогольне сп’яніння. Натомість один з чоловіків вину не визнав.

Незважаючи на це, їхня вина була повністю доведена доказами. Зокрема, потерпілий розповів, що двох грабіжників він знав раніше, натомість незнайомий йому чоловік виявився жителем села Старий Чорторийськ. Саме незнайомець забрав з його будинку гроші, тож він просив призначити йому покарання у виді позбавлення волі. Щодо двох інших грабіжників, то потерпілий зазначив, що їхні родичі відшкодували шкоду, тож він просив не позбавляти їх волі.

Відтак, двох чоловікам суд призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 4,5 року, змінивши його на умовне терміном на 3 роки, ще одному грабіжнику суд призначив 6 років позбавлення волі.

Фото ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні