До сімейних лікарів прийшли лучани з пневмонією: в деяких підозрюють коронавірус

4
-13
До сімейних лікарів прийшли лучани з пневмонією: в деяких підозрюють коронавірус
За добу сімейні лікарі виявлени 109 хворих на ГРВІ та грип, з них 66 дітей.

Про це говорили у четвер, 21 травня, на черговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Учасники засідання ознайомились із епідемічною ситуацією у Луцьку. Повідомляється, що станом на 21 травня у Волинській області зафіксовано 698 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19, за останню добу додалося 22 нових випадки. Так, 147 із них зареєстровано у місті Луцьку, з них 5 летальних.

За добу сімейними лікарями було виявлено 109 хворих на ГРВІ та грип, з них 66 дітей. Встановлено також 10 підозр на зараження коронавірусом, дві пневмонії.

Продовжується виявлення та тестування контактних осіб, контроль за особами, що знаходяться на самоізоляції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завдяки тим людям, які відчули, що їм не треба вже карантин, вони здорові та нехтуючи простими правилами зняли маски з обличчя та навіть у магазини лізуть без масок. І стоіть без маски така мама чи тато з дитиною на руках в магазині у черзі і кашляє у затилок людям, що стоять попереду. Хоч би кашляли в носовичок. Так і хочеться добре слово в лапках сказати. А саме головне, що вже й продавці втомились людям говорити: "в магазин без масок не заходьте, дотримуйтесь дистанції, постійно оброблюйте руки антисептиком!". Де там наші розумні українці будуть слухати когось, у них свої правила в голові. Ви подивіться 75% мешканців Луцька вже ходять по вулиці без масок, без рукавичок, а зрештою результат сплеск інфікованих на Волині зразу пішов на підйом, за останню добу 41 інфікований хворий та 5 померлих.
Відповісти
Вчора один без маски підійшов з заду став за мною,я йому дистанцію тримай, а він зараза до зарази не чіпляється,ну шо ти скажеш полішукові,бидло воно в українцях сидить бо ми того варті,будьмо гей гей гей.
Відповісти
ТАКІ МИ УКРАІНЦІ
Відповісти
Зараз начнеться.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні