У селі на Волині в приміщенні школи незаконно розташували відділення пошти

0
-6
У селі на Волині в приміщенні школи незаконно розташували відділення пошти
Завдяки прокуратурі школі села Карасин повернуто частину приміщення, яке використовувалося не за призначенням.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Маневицька місцева прокуратура звернулася до суду з позовом, аби розірвати договір оренди й повернути загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня села Карасин Камінь-Каширського району частину приміщення, яку орендар використовував не за призначенням.

Прокурори з'ясували, що унаслідок порушень, допущених органами влади Камінь-Каширського району під час передачі майна в оренду, приміщення школи передано суб’єкту господарювання для здійснення діяльності, ніяк не пов’язаної з освітньою (розміщення відділення ПАТ "Укртелеком"), що прямо заборонено Законом України "Про освіту".

Наполягаючи на визнанні договору оренди недійсним, прокуратура домагалася розірвання договору оренди й повернення приміщення навчальному закладу.

Під час судового розгляду справи відповідач – ПАТ "Укртелеком" – добровільно виконав позовні вимоги прокурора, звільнив і повернув орендовану частину приміщення школи вартістю 200 тис грн.

Провадження в справі закрито.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні