Посадовця Волинської ОДА відсторонили від виконання посадових обов’язків

1
2
Посадовця Волинської ОДА відсторонили від виконання посадових обов’язків
Директор департаменту соцзахисту облдержадміністрації відсторонений від виконання посадових обов’язків.

Директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Костянтина Нестеренка відсторонили від виконання посадових обов’язків.

Про це повідомили в пресслужбі Волинської облдержадміністрації.

Таке рішення ухвалив голова облдержадміністрації відповідно до Закону України «Про державну службу» у зв’язку з колективним зверненням керівників інтернатних закладів області, яке набуло значного резонансу у засобах масової інформації.

Зокрема, стосовно Костянтина Нестеренка порушене дисциплінарне провадження, на час проведення якого він відсторонений від виконання обов’язків за посадою.

Це дасть змогу вивчити наявність протиправних дій у діяльності директора департаменту соцзахисту під час виконання ним посадових обов’язків та встановити наявність факту вчинення дисциплінарного проступку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не дисциплінарне порушення, а кримінальне!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні