У Миколаївському зоопарку живе бегемотиха, яка плаває і спить на спині

0
-1
У Миколаївському зоопарку живе бегемотиха, яка плаває і спить на спині
У Миколаївському зоопарку, який днями відкрили після карантину, місцева мешканка бегемотиха Ріккі розважає відвідувачів тим, що плаває і спить у незвичний для цих тварин спосіб – на спині.
Про це йдеться у відеосюжеті на сторінці зоопарку у Facebook.

«І знову наші відвідувачі панікують, повідомляючи, що в нас бегемот догори черевом в басейні плаває. Спокійно, не хвилюйтеся! Ріккі дійсно так плаває і навіть спить! Догори ногами!», - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що Ріккі з'явилася у Миколаївському зоопарку в 2009 році – її привезли з ізраїльського зоопарку, щоб створити пару з місцевим бегемотом Казимиром.

Як уже повідомлялося, під час карантину у Миколаївському зоопарку з'явився новий мешканець – чотирирогий баранчик породи Святого Якова або Джейкоб. Їх розводять як декоративну породу, вони відрізняються своєю незвичною кількістю рогів – два ростуть як у вівці, а два - як у кози.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні