--> У волинських випускників цьогоріч не буде останніх дзвоників та випускних | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинських випускників цьогоріч не буде останніх дзвоників та випускних

0
6
У волинських випускників цьогоріч не буде останніх дзвоників та випускних
Вперше за часи незалежності України цьогоріч одинадцятикласники отримають шкільні атестати без традиційного останнього дзвоника.

Про це розповіла журналістам Суспільного Волині завідувачка відділу ЗНО і моніторингових досліджень інститутут післядипломної освіти Алла Корнейко.

Алла Корнейко каже: точної дати проведення оцінювання на сьогоднішній день немає: "Ми все більше орієнтуємося на варіант розроблений МО - це 25 червня -17 липня. В поточному році ми будемо мати близько 12 тисяч учасників ЗНО."

Суспільне дізналося як до ЗНО готуються одинадцятикласники та випускники вишів.

До 12 березня в одинадцятикласника Гіркополонківської школи Валерія Демковського була розписана кожна хвилина: уроки в школі, заняття з репетиторами, самостійне опрацювання матеріалу. Карантин змінив розпорядок дня випускника.

"Не очікували, що це буде наш останній день в школі, коли запровадили карантин. Думали, прийдемо ще до школи. Зараз, навіть, якось сумно", – ділиться випускник.

Юлія Зіновій студенка коледжу. Каже: з підготовкою до ЗНО все просто ті, хто посилено готувалися, продовжують це робити і під час карантину: "Якщо людина хоче чогось досягти і хоче навчатися, то дистанційне навчання чи звичайне - це не впливає. Головне бажання ."

Через пандемію COVID-19 за парти цьогорічні випускники вже не сядуть, розповіла Алла Корнейко. Навчання і підготовка до ЗНО триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні