Якщо ситуація не зміниться – транспорт не пустимо, – Пустовіт про коронавірус у Луцьку

4
2
Якщо ситуація не зміниться – транспорт не пустимо, – Пустовіт про коронавірус у Луцьку
За минулу добу на Волині значно побільшало хворих на COVID-19. Якщо ця невтішна статистика буде зберігатися, пом’якшення карантину, яке передбачає відновлення роботи громадського транспорту, може й не відбутися.

Про це сказав сьогодні під час онлайн-засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки секретар міськради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Він наголосив, що ситуація вимагає максимально серйозного відношення, адже Луцьк – невід’ємна частина Волинської області. Із першим етапом послаблення карантину контактів між людьми побільшало, тому відповідальність за власне здоров’я лежить на кожному.

"Хвороба підступна, вона не обирає ні за віком, ні за соціальним статусом. Самодисципліна, дотримання правил санітарної безпеки, а у випадку захворювання – оперативне відстеження контактних осіб — у такий спосіб вдасться запобігти розповсюдженню інфекції серед населення”, – аналізуючи ситуацію із захворюваністю, наголосив секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Нагадаємо, станом на 20 травня 2020 року, у Волинській області зареєстровано 676 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції. За минулу добу додався 41 новий випадок.

У Луцьку зафіксовано 140 випадків захворювання на коронавірус, з них 5-летальних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені здається, той хто дисциплінований, постійно дотримується правил домашньої гігієни, миє руки та взуття після перебування на вулиці, миє лапи собачкам та котикам які вигулюються. На роботі на вулиці, в магазинах, ринках, у транспорті перебуває у масці на обличчі та в рукавичках, при тому обмежує себе в стосунках зі сторонніми особами, ріднею - не може бути інфікованим і переносити цю заразу. Сьогодні вийшов на вулицю, мені необхідно було у пенсійний фонд завітати. Дивлюсь, а на вулиці 90% громадян без захисних масок на обличчі, ходять в обнімку по три по чотири чоловіки, пруться у магазин, продавчиня просить без масок і не більше двох не заходити у приміщення, дотримуйтесь дистанції. Де там наші українці будуть когось слухати. Ми привикли жити своїми правилами, нехтуючи громадою, своїм та чужим здоров"ям.
Відповісти
Підтримую! Із-за безвідповідальних мучаться всі! По містах ходять працівники по хатах без масок та інших засобів захисту, наче вже немає пандемії, а алкаші - це
взагалі окрема категорія...
Відповісти
Вже задовбали з тим коронавірусом. Ото придумали афьору і мучать людей.
Відповісти
А в чому «афьора»? Кому з цього вигода? Хто багатіє, коли економіка падає?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні