На Волині можуть не дозволити роботу громадського транспорту

5
7
На Волині можуть не дозволити роботу громадського транспорту
Очільник МОЗ Максим Степанов повідомив, що станом на 18 травня епідемічна ситуація переважно в західних регіонах не дозволяє запускати там громадський транспорт.

Про це він заявив на брифінгу 20 травня, пише "ВолиньPost".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинь увійшла до трійки регіонів, де виявили найбільше хворих з COVID-19 за минулу добу.

За словами очільника МОЗ, уряд підтримує введення адаптивного карантину, висновки щодо запуску громадського транспорту робитимуть, зважаючи на ситуацію станом на 21 травня.

"Адаптивний карантин передбачає критерії. Якщо область їх проходить – буде пом'якшення карантину. Якщо критерії щодо кількості захворювань, заповненості ліжок, кількості тестувань перевищуються, то область не переходитиме в інший етап", – зазначив Степанов.

Він заявив, що станом на 18 травня ситуація в західних регіонах не дозволяє запускати транспорт. Зокрема, це стосується Рівненської та Волинської областей.

"Але рішення прийматимуть безпосередньо перед переходом у другий етап", – додав посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені здається, той хто дисциплінований, постійно дотримується правил домашньої гігієни, миє руки та взуття після перебування на вулиці, миє лапи собачкам та котикам які вигулюються. На роботі на вулиці, в магазинах, ринках, у транспорті перебуває у масці на обличчі та в рукавичках, при тому обмежує себе в стосунках зі сторонніми особами, ріднею - не може бути інфікованим і переносити цю заразу. Сьогодні вийшов на вулицю, мені необхідно було у пенсійний фонд завітати. Дивлюсь, а на вулиці 90% громадян без захисних масок на обличчі, ходять в обнімку по три по чотири чоловіки, пруться у магазин, продавчиня просить без масок і не більше двох не заходити у приміщення, дотримуйтесь дистанції. Де там наші українці будуть когось слухати. Ми привикли жити своїми правилами, нехтуючи громадою, своїм та чужим здоров"ям.
Відповісти
Тому ,що дебіли
Відповісти
В Україні 20000 лише офіційно хворих на туберкульоз!!! Чому не б'ють на сполох?? Чому з коронавірусу роблять пандемію, якщо в Ук вона не перетнула навіть епідемічний поріг?! Кому це вигідно?? Глобалістам і філантропам типу Білла Гейтса, якому треба збути вакцини, в які він вклав мільярди!! Їм (йому та масонам) треба знищити кілька мільярдів людей через вакцини (згадайте скрижалі Джорджії)!! Батько Лукашенко не робив карантину, і в його країні нема великого спалаху ковід-19!! А в нас занадто розсівають паніку, і порушують права людей під час запровадження карантину!
Відповісти
Який транспорт???Ніякого транспорт!!!Таке твориться!Походимо пішки-здорновіші будемо!А то який сенс тоді взагалі було вводити той карантин!
Відповісти
Ніякого транспорту!!!КАРАНТИН!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні