Волинські медики, які працювали із пацієнтами, хворими на коронавірус, отримають обіцяні доплати за березень

0
10
Волинські медики, які працювали із пацієнтами, хворими на коронавірус,  отримають обіцяні доплати за березень
Кошти виплатять із обласного бюджету. Про це стало відомо у вівторок, 19 травня, під час засідання бюджетної комісії Волинської обласної ради.

Депутати обласної ради більшістю голосів прийняли рішення виділити з обласного бюджету кошти на виплату трьох окладів за березень місяць медикам, які працювали із хворими на COVID-19.

Нардеп В‘ячеслав Рубльов уточнив, що загальна сума, яку виділяють з обласного бюджету складатиме 1 млн 175 тис. грн. Кошти отримають працівники швидкої допомоги, обласної інфекційної лікарні та паталогоанатомічного бюро.

Згадані медкзаклади отримають такі суми: обласна інфекційна лікарня ‒ 615.4 тис грн; екстрена медична допомога населенню ‒ 514.4 тис грн; обласне паталогоанатомічне бюро – 40, 5 тис грн.

Волинські депутати сподіваються, що обіцяні медикам кошти за квітень медикам надійдуть з держбюджету, як і обіцяв Уряд. Йдеться про 65 млрд грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні