Зміна керівників у держустановах Волині: хто може отримати вакантні місця

0
5
Зміна керівників у держустановах Волині: хто може отримати вакантні місця
Сьогодні, 19 травня, на засіданні постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму розглянули кадрові питання.

Про це йдеться на офіційному сайті Волинської обласної ради.

Комісія розглянула питання про директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 21 травня завершується термін дії контракту з нинішнім керівником Володимиром Новосадом. 23 квітня він подав до обласної ради заяву про звільнення із займаної посади у зв'язку із завершенням терміну дії контракту та рекомендував призначити т.в.о керівника свого заступника Альону Ковальчук. Депутати до цієї позиції дослухалися та рекомендували голові обласної ради звільнити Володимира Новосада з посади директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та до призначення керівника в установленому порядку покласти обов’язки керівника на Альону Ковальчук.

Пані Альона Ковальчук з 1995 року народження. Має вищу освіту. Займалася жіночим футболом та має низку професійних здобутків у цьому виді спорту.

31 травня завершується термін дії контракту зі Світланою Мещеряковою, яка очолює Регіональний інформаційно-комп’ютерний центр. Тож відповідне кадрове питання також розглядалося на сьогоднішньому засіданні. Голові облради Ірині Вахович рекомендовано звільнити пані Мещерякову із займаної посади та, водночас, призначити її т.в.о. директора Центру.

1 червня завершується термін дії контракту з Леонідом Матвійчуком, який є завідуючим притулком для дітей служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації. Комісія рекомендувала голові обласної ради в установленому порядку звільнити його з посади завідуючого притулком та призначити тимчасово виконуючим обов’язки керівника.

Постійні керівники усіх трьох закладів обиратимуться за конкурсом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні