На Волині перевірили неблагополучні сім'ї: в яких умовах живуть діти. ФОТО

2
-1
На Волині перевірили неблагополучні сім'ї: в яких умовах живуть діти. ФОТО
На Волині перевірили сім'ї, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Про це у фейсбуці повідомила начальниця сектору ювенальної превенції Нацполіції Волині Інна Остапович.

Так, упродовж минулого тижня поліцейський з ювенальної превенції Локачинського ВП Олена Павлюк спільно із службою у справах дітей районної РДА та дільничними офіцерами поліції провели два рейди сім'ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, а також відвідали діток, які повернулися до місця постійного проживання на період карантину із спеціальних закладів для дітей.

Працівники вказаних служб провели інформаційно-роз'яснюючі бесіди з питань відповідального батьківства. Особам, які зловживають алкогольними напоями, нагадали про їхні першочергові обов'язки щодо виховання дітей та негативний вплив їхньої поведінки на формування дитини.

Як результат проведеної роботи, за невиконання обов'язків з виховання дітей до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП було притягнули 7 осіб з числа батьків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
твою ж мать...
Відповісти
Які роз'яснювальні бесіди????!! Там терміново потрібно вилучати дітей! Жесть.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні