Жителька села під Луцьком отримала звання «Мати-героїня»

0
-4
Жителька села під Луцьком отримала звання «Мати-героїня»
Жителька села Городище Ольга Громик отримала почесне звання «Матір-героїня». 18 травня жінці вручили посвідчення. Вручити нагрудний знак та привітати багатодітну маму прийшли перший заступник Луцької РДА Олександр Озінович, заступник голови РДА Інна Бас, сільський голова Сергій Яручик та староста Оксана Кравчук.

Про це повідомили на сайті Боратинської ОТГ.

У подружжя Громиків сім’ї дітей – троє синів та четверо доньок. Різниця у віці між найстаршим та наймолодшим – 16 років. Незабаром сім’я знову чекає на поповнення – ще одну дівчинку.

«Діти – це наше щастя, – гордо каже Ольга Громик. – Тому у нас їх аж семеро. Я ніколи не замислювалася над тим скільки хочу дітей. А після народження первістка зрозуміла, що дітей посилає Бог. І якщо він це робить – значить турбується про вас. Діти – це подарунок, який з любов’ю дає Господь.

Звісно, бути багатодітною матір’ю приємно, але водночас це велика відповідальність. Я завжди дуже хвилююся за кожну дитину, переживаю. Коли у тебе семеро дітей, а слово «мама» лунає частіше, ніж будь-яке інше, досить складно знайти сили і час, аби приділити всім увагу. Та зрештою усі негаразди та життєві клопоти відходять на другий план, коли чуєш щирий дитячий сміх. Мої діти для мене – це світло, яке додає сили і бажання жити й рухатися далі.

Отримати звання «Матір-героїня» було дуже хвилююче та приємно, та це більше формальність. Вважаю, що кожна мама є героїнею, особливо для своїх дітей. Адже подароване життя, недоспані ночі, постійні турботи та переживання про майбутнє дітей іншим словом, як подвиг, не назвеш…»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні