Погорільцям з Рожища небайдужі почали збирати допомогу. ВІДЕО

2
0
Погорільцям з Рожища небайдужі почали збирати допомогу. ВІДЕО
Волинян просять допомогти рожищанам у яких згорів будинок.

Про це пише рожищанка Ірина Ющук у фейсбуці.

Нагадаємо, 18 травня, в м. Рожище на вул. Сухарєва 44 сталась масштабна пожежа - зайнявся багатоквартирний будинок, який був домом для 11 сімей. Протягом декількох годин рятувальники намагались вгамувати пожежу, однак приміщення вигоріло вщент, лишись лише стіни.

Без даху над головою залишилось понад 30 людей. На щастя обійшлося без людських жертв, проте вогонь знищив усе необхідне для життя. Люди в буквальному сенсі залишились на вулиці «в чому були».

Постраждалі від пожежі просять відгукнутися усіх небайдужих, адже будинок буде не придатним для проживання щонайменше ближчих декілька місяців. Фактично на вулиці залишились сім’ї з малолітніми дітьми та старші люди.

Погорільці просять не лишатися байдужими до їхньої біди та надати посильну допомогу:

5168 7427 1315 6440 Ткачук Оксана Ярославівна (одна з постраждалих, кошти підуть для потреб усіх погорільців).

098 429 81 73 Надія Володимирівна Колбун, голова ОСББ вул. Сухарєва, 44.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Видно не було головного господара, який контролював би порядок та доброустрій у цьому, як я зрозумів одноповерховому будиноку, а проживало аж 11 сімей. Правильно, що тут казати, кожний з господарів почав собі тягнути та налаштовувати нову електропроводку для своєї секції поробили євроремонти, можливо поставили бойлери, електронагрівачі з котлами для нагріву води. В результаті, напруга збільшилась, а загальний провід, що йшов від електроопори залишився старий та не витримав напруги. Однозначно причина загорання - несправна електропроводка. Кожний собі зробив, а про загальний старий провід від електроопори люди забули. Це як виключення з правил у людей, собі зробив, а той загальний провід нехай хтось другий робить та горить. Чому і в першу чергу загорілось горище.
Відповісти
на фото видно що електрокабелі йдуть по зовнішній стіні будинку, над вікнами у білому кабель каналі, а не через горище.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні