Як студенти під час карантину складатимуть іспити та захищатимуть дипломні

0
9
Як студенти під час карантину складатимуть іспити та захищатимуть дипломні
Міносвіти розробило рекомендації для училищ та закладів вищої освіти, як приймати контрольні завдання, іспити та дипломні роботи.

Учні та вчителі, студенти та викладачі можуть комунікувати через пошту, месенджери, відеоконференції, а також системи управління навчанням (LMS). Та іспити, дипломні чи курсові радять приймати через засоби відеозв'язку, пише The Village.

На іспит можуть бути винесені тестові запитання, комплексні задачі, завдання, що потребують творчої відповіді. Ті, хто не має можливості складати іспит – мають підтвердити для деканату причину.

Після здачі, паперові примірники дипломної чи курсової (з підписом студента) можна надіслати поштою у заклад вищої освіти. Або ж електронний примірник – на електронну пошту (з цифровим підписом).

Навчальна практика у вишах для студентів може бути перенесена на наступний семестр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні