Через кордон з Польщею знову можна ходити пішки, але не всім

1
5
Через кордон з Польщею знову можна ходити пішки, але не всім
На державному кордоні України з опівночі 16 травня відновлено роботу пункту пропуску "Шегині". Це єдиний пункт пропуску на українсько-польській ділянці, де обладнаний піший перехід.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Наразі здійснюється пропуск громадян лише в пішому порядку, оскільки суміжною стороною роботу автомобільного напрямку не було відновлено.

До введення карантинних обмежень державний кордон у цьому пункті пропуску за добу пішки перетинало близько 2 тисяч осіб.

Станом на 08.00 16 травня через кордон пропущено майже 400 осіб. Всім громадянам, які прибули на вхід в Україну в обов’язковому порядку охоронці кордону провели температурний скринінг. Осіб з підвищеною температурою тіла не виявлено.

Для осіб, які прибули в Україну передбачено двотижневий карантин. Окрім госпіталізації в обсерваторах громадяни можуть погодитися на самоізоляцію з використанням електронного сервісу "Дій вдома". Під час прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби перевіряють внесення особою інформації у додаток.

Крім пункту пропуску "Шегині" у пішому порядку, кордон з Польщею можна перетнути на автомобілях в пунктах пропуску "Ягодин", "Рава-Руська" та "Краківець".

Кордон з Польщею можуть перетнути: громадяни Республіки Польща, іноземці, які є подружжям або дітьми громадян Польщі або залишаються під їх постійною опікою, іноземці, які мають карту поляка. Повний перелік категорій громадян доступний за посиланням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Повний перелік категорій громадян доступний за посиланням.". І де це посилання?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні