Покровський показав будівництво елітного житла з власним парком. ВІДЕО

2
9
Покровський показав будівництво елітного житла з власним парком. ВІДЕО
Бізнесмен та депутат Луцької міської ради Андрій Покровський розповів про реалізацію масштабного проєкту, внаслідок якого, в обласному центрі Волині з’явиться ще одна рекреаційно-відпочинкова зона.

Про це йшлося у його інтерв’ю для ІА «Конкурент».

Так, Покровський показав журналістам будівництво ЖК «Оселя парк». Особливість комплексу полягає в тому, що він буде оточений великою парковою зоною, яка буде доступна для всіх.

«Усі ми знаємо “Сіті Парк”. Моє прагнення і моє бажання – побудувати ще один парк у місті, який буде називатися “Оселя Парк”. Який буде набагато більший за площею, ніж “Сіті Парк”. Але в принципі вся зона рекреації буде виглядати там так само, як у “Сіті Парку”. Я дуже сподіваюсь, що мені вистачить зусиль і натхнення реалізувати цей проєкт остаточно і ще раз, вчергове самому собі довести, що ми це можемо зробити і що ми спроможні робити такі речі, які покращують життя нашого міста і життя містян», – сказав депутат.

Покровський зауважив, що карантин негативно вплинув на цей проєкт, оскільки довелося на два місяці зупинити будівництво.

«Я дуже сподіваюсь, що днями буде рішення по дозволу відкриття всіх будівництв — і ми офіційно із чистою душею, як то кажуть, відродимо цей проєкт, ми будемо далі рухатися і будувати цей комплекс. Але повторюю ще раз: саме цим ЖК я хочу довести всім нашим співгромадянам, співмешканцям про те, що в Луцьку може бути не гірше, ніж у Відні, не гірше, ніж у Берліні, не гірше, ніж в Римі, Мадриді і решті міст», - зазначив бізнесмен.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будівництво житлових будинків в Луцьку зараз заборонене, про це відомо?
Відповісти
Парк "900-річчя" перетворити в прибудинковий, приватний?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні