Сім'я волинян, яка виховує сім дітей, хоче всиновити ще трьох

0
5
Сім'я волинян, яка виховує сім дітей, хоче всиновити ще трьох
На сьогоднішній день у Нововолинську проживає 98 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 78 з них виховуються в сім’ях опікунів, піклувальників, а всього таких сімей 62.

Про це йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

Також у місті проживає 18 сімей усиновителів, у яких виховують 20 усиновлених дітей, функціонує чотири прийомні сім’ї та один дитячий будинок сімейного типу, до яких влаштовано 14 дітей, позбавлених батьківського піклування.

Нещодавно одна пара прийомних батьків виявила бажання поповнити свою сім’ю, оскільки, мають позитивний досвід у вихованні п’яти власних дітей та двох прийомних.

"Служба у справах дітей видала їм направлення на знайомство із трьома дітками, які були за рішенням суду відібрані від матері, а на даний час перебувають у Волинському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей у місті Ковелі. Сподіваємось, що невдовзі сестричка та двоє братиків будуть проживати у хорошій повноцінній сім’ї, з батьками, які огорнуть їх своїм теплом, увагою та турботою", – повідомляє служба у справах дітей міськвиконкому..
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні