Двоє жителів волинського міста, в яких виявили коронавірус, – у реанімації

1
-3
Двоє жителів волинського міста, в яких виявили коронавірус, – у реанімації
За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено два нові випадки коронавірусної хвороби.

Про це повідомляють на офіційному сайті Нововолинської міської ради.

Так, станом на 10.00 год. 16 травня у Нововолинську зареєстровано 64 випадки захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Тридцять чотири людини одужали. Чотири випадки летальні.

Серед усіх хворих на коронавірус міста – 9 лікуються в інфекційному відділенні Нововолинської ЦМЛ, двоє людей перебувають у реанімації, двоє нововолинців – в обласній лікарні, а ще 13 отримують лікування амбулаторно.

Всього у Нововолинську взято 587 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР та зроблено 154 швидкі тести.

Зазначимо, що станом на 10.00 16 травня на Волині зареєстрували 599 випадків COVID-19, які підтверджені лабораторно методом ПЛР.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Недаремно у 1990-2000 роках міліціонери про криміногенну обстановку в області говорили, що місто Нововолинськ, - це маленьке "Палермо". Досі така ненадійна обстановка зберігається у цьому невеличкому місті на Волині. Таж ненадійна у цьому місті ситуація перебуває в боротьбі не тільки із злочинністю, а і у подоланні коронавірусу, підтверджено - 64 випадки з яких - 4 летальних. Стільки ж людей від коронавірусу померли і в Луцьку. І все було б тихо і невидимо, якщо не брати до уваги кількість мешканців, що проживають в Луцьку та в Нововолинську.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні