Волинській дитячій лікарні подарували сучасну дезінфекційну станцію

1
-2
Волинській дитячій лікарні подарували сучасну дезінфекційну станцію
14 травня 2020 року компанія-розробник «Modern Expо» безкоштовно передала і встановила у Волинській обласній дитячій клінічній лікарні дезінфекційну станцію Saner для обеззараження рук.

Про це йдеться на сторінці ВОДТМО у Фейсбук.

Апарат розроблено у зв’язку з поширенням нової вірусної інфекції COVID 19, дієвим засобом профілактики від захворювання на яку є дезінфекція рук. Інноваційне рішення компанія «Modern Expо» створювала на хвилі тренду продуктів превентивного ритейлу, проте результат перевершив очікування. Saner є корисним у будь-яких соціально активних просторах сьогодні і лишиться таким завтра. Адже гігієна ніколи не втратить актуальності.

Система Saner – це комплекс засобів та інструментів для безконтактної автоматичної дезінфекції рук. Для того, аби скористатися обладнанням, варто лише підійти до Saner та піднести руки до сенсора. Система зреагує на рух і відпустить дозу дезинфікуючої речовини. За необхідності можна скористатися також серветками. Зауважимо, що літровий диспенсер Saner розрахований на 2500 доз санітайзера. Після цього запас рідини можна оперативно поповнити.

Для зручного обслуговування установка Saner має два джерела живлення на вибір: від мережі 220 В або ж від змінних елементів живлення. Мобільності станції додає платформа на коліщатках, за допомогою якої обладнання можна транспортувати без особливих зусиль.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер.Але запитання до начальства.Тут кажуть,шо замовлень немає завод,людей перевеои на 3х денний робочий графік,немає чим оплачувати працю робітникам.І бац дарують таке.Логіка де?Диектор зато купляє на машуну свою якісь захисні плівки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні