На Волині невідомі розгромили дитячий табір

1
9
На Волині невідомі розгромили дитячий табір
У селі Дачне Ківерцівського району невідомі проникли у приміщення дитячого табору “Світанок” та вчинивши там безлад. Таким чином зловмисники завдали збитків табору 25 тисяч гривень.

Про це "Суспільному" розповіла голова обласної організації профспілки працівників державних установ Ольга Сабурова.

На травневі свята невідомі розбили вікно і проникли у приміщення табору “Світанок”. Порізали подушки, матраци, перекинули меблі, побили плафони, дзеркала, розламали господарське приладдя. Порошковим вогнегасником окроплені усі дитячі кімнати та сходи — каже Сабурова.

"Було таке враження, що тут побували якісь підлітки “не сповна розуму” чи якісь хворі. Придбані нами торік нові матраци, подушки, були понищені", - каже голова обласної організації профспілки працівників державних установ Ольга Сабурова.

"Працюю біля 20 років, але такого у нас ще не було. Мабуть, що це хлопці були. Я не знаю, де вони живуть і хто їх так виховує. Дуже важко те пір’я збирати, дуже роз’їдає і очі, і слизову", - розповіла працівниця табору “Світанок” Світлана Степанюк.

Працівники табору написали заяву в поліцію. Це підтвердив тимчасово виконувач обов’язків начальника Ківерцівського відділу поліції Тарас Генсіровський. За його словами, особи, які вчинили правопорушення, ще не встановлені, триває розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже роз’їдає і очі, і слизову", - розповіла працівниця табору. А тепер уявіть - як на цьому спати? Вони кажуть що закупити нові матраси - покажіть, бо на фото - середньовічний хлам. Мож це просто інсценування, а на справді - всьо уже украдено до вас?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні