Луцькрада звернеться до уряду з вимогою відкрити дитсадки та пустити громадський транспорт

0
9
Луцькрада звернеться до уряду з вимогою відкрити дитсадки та пустити громадський транспорт
Луцькрада надішле звернення до Кабінету Міністрів з вимогою прийняти рішення про запуск громадського транспорту та відновлення роботи закладів дошкільної освіти.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Сьогодні, 15 травня, під час засідання позачергової сесії, депутати підтримали звернення до Кабінету Міністрів України щодо відновлення роботи. Більшістю голосів депутати підтримали назване вище звернення.

Повідомляють, що станом на 15 травня перевезення пасажирів у місті Луцьку забезпечуються лише у режимі регулярних спеціальних. Частина закладів, установ, організацій, підприємств відновила свою роботу.

Суб’єкти господарювання запевняють, що готові взяти на себе повну відповідальність за дотримання всіх правил безпеки, вимог карантину та організацію необхідних протиепідемічних заходів.

У зв’язку з потребою у забезпеченні безперервної освіти для дітей дошкільного віку, з метою зняття соціальної напруги серед громадськості міста, (відновлено роботу окремих підприємств та організацій, де працюють батьки вихованців) є необхідність у відновленні функціонування закладів дошкільної освіти.

Відповідно до Санітарного регламенту у закладах дошкільної освіти існує групова ізоляція, що відповідає вимогам карантину. Кожна вікова група має окреме приміщення. Для дітей віком із 2-ох до 3-ох років є окремі входи із вулиці.

Прихід дітей у ЗДО можна передбачити у різний період часу: із 7.30 до 9.00 згідно із затвердженим режимом дня.

У ЗДО створені необхідні умови, проведені та проводяться ремонтні роботи, є наявні та здійснюватиметься закупівля необхідних продуктів харчування, наявні антисептичні та дезінфекційні засоби для проведення заходів щодо запобігання поширення захворювань.

У ЗДО працює медичний персонал, який проводить щоденний огляд дітей дошкільного віку та здійснює контроль стану здоров’я дітей і працівників закладу.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні